Welkom bij Dax Home. De plek waar je van jouw huis echt een thuis kunt maken!

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Dit gevoel proberen we bij Dax Home met elk artikel in ons assortiment uit te dragen. Dax Home is ontstaan uit liefde en passie voor samenzijn, gezelligheid en lifestyle. Uit deze combinatie is uiteindelijk het concept voor onze webshop ontstaan. Een uniek assortiment aan meubels en accessoires, waarbij elk artikel er aan bijdraagt om warmte en gezelligheid zowel binnen als buiten te creëren.

Door het combineren van rustieke meubels met authentieke accessoires en de warmte van een gezellig vuurtje creëer je een ultieme lifestyle experience in jouw eigen achtertuin. 
Mix de verschillende materialen en stijlen uit onze webshop en creëer, net als binnenshuis, jouw droomplek in je eigen achtertuin. Onze meubelen en accessoires worden met grote aandacht en vakmanschap gemaakt, om elk product het uiterlijk en gevoel mee te geven dat jouw in – en exterieur verdient.

Laat jouw persoonlijke gevoel voor stijl spreken, thuis vanuit je heerlijke bank, en stel de look van jouw lifestyle tuin samen.

Voel je thuis bij Dax Home!